Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2014 20:13 - Веригите от преживявания и патриотизма/подстрекателството към война
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 4498 Коментари: 2 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нужно е да бъдат преодолени около 95% от вградените в ДНК на тялото структури от команди при преживяването на тези „вериги” от преживявания. При по-ниските нива на инкарнациите действа пълният набор от тези команди – те са необходими, за да можете да имате преживявания в 3та плътност. След като сте преживели необходимото и започнете да ги осъзнавате като повтарящи се вериги, вашият дух съзрява и вие започвате да разкъсвате тези вериги. Колко време ще ви отнеме докато разкъсате подобна верига зависи от това дали е главна или второстепенна за вас и от преживяванията, които вашият Висш Аз изисква във връзка с тях.

Сексуалността се състои от няколко главни и второстепенни вериги. Религията също има няколко главни и второстепенни вериги. Третата главна група включва полярностите, свързани със сексуалността/религиозността/полярността. Те отнемат най-много време, за да бъдат прекъснати и са най-трудните.

Партиотизмът/подстрекателството към война са подразделения на областта на Тъмната полярност. Обикновено те са много силни в ниските и средните нива на инкарнациите. Сляпо или полу-сляпо покорство пред правителството и приравняване на „правителство” със „страна” са части от тази верига. Тези вериги обикновено могат и наистина се простират през средно-напредналите нива. Те са трудни за разкъсване и на инкарнациите е трудно да ги видят като това, което те наистина са. За някои от Много Напредналите нива те могат да бъдат сред последните разкъсани вериги. Тези вериги включват отричане на Вселенските закони и търсене на конформността, за която мечтаят последователно инкарниращите се извънземни от Орион. Например: мрази Франция/ бомбардирай/убивай/разрушавай/мрази Ирак, мрази мюсюлманите, мрази всеки, който не е съгласен с теб и т.н. Всичко това са характеристики на Тъмните.

Дългът би трябвало да се изпълнява към страната, ако вие желаете, а не към правителството. Ако вашето правителство не спазва Вселенските закони, вие би трябвало да си отбележите това и да действате съответно. Не мисля, че ще намерите правителство, което наистина да се опитва да направи това, тъй като Вселенските закони са противоположни на Играта. След като веригите, свързани с патриотизма/подстрекателството към война/сляпото покорство бъдат разкъсани от ВАС, вие ще започнете да гледате с големи очи на това как са ви мамили/използвали. Хората, които все още действат според тези вериги не искат за чуят за логиката на онези, които вече са ги разкъсали. Забелязвам, че когато се опитам да кажа на такъв човек нещо за това той ме гледа с безизразен поглед и едва ли не чувам как се затръшва менталната му врата. Тогава изоставям темата. Явно още не е дошло тяхното време да прекъснат веригата.

Друга поредица от вериги, която често заменя патриотизма/подстрекателството към война е точно противоположната – тази на Светлите, от типа „обърни си и другата страна”. Тя обаче единствено насърчава веригата на Тъмните, която е обратната: „Бий ме, използвай ме и аз няма да каже и дума против теб” – това е ограничаващата верига на патриотизма/подстрекателството към война. Вие, обаче, ще преживеете И ДВЕТЕ, преди да завършите и излезете от Играта. За да излезете от Играта трябва да скъсате тези вериги в своята Напреднала Финална Инкарнация и ЩЕ го направите. Веригата на Светлите се среща по-често сред ниските/средно напреднали нива. И двете вериги на полярностите се подхранват взаимно. Едва сливането на двете ще ви помогне да преминете отвъд тях. Сега сме в края на Играта и виждате колко силни са тези вериги. Това дава изключителната възможност за онези, които успешно са ги скъсали, да наблюдават.

Веригите от преживявания са не само ментални нагласи – те са свързани и с емоционални реакции. Оттук онези, които са контролирани от преживяванията, внесени от патриотизма/подстрекателството към война, обичат да слагат на другите, които вече са скъсали с тези вериги и поради това не са съгласни с тях, етикетите „предател”, „противодържавен” и „анти-Американски/. Разбира се, това е глупаво. Тези хора не толерират никаква индивидуалност и искат да подтискат свободата на изразяването, като през цялото време използват като въдица думата „свобода”. Това е лъжа. Това е команда на Орион, която по природата си е типична за последователно инкарниращите се – конформност.

Докато онези, които активно протестират срещу инвазията на Ирак изглежда са скъсали техните вериги, те всъщност играят своята роля в Играта, като предизвикват противоположната полярност. Помнете, че Играта има нужда и от двете полярности, за да функционира правилно и за да може двете полярности да имат своите преживявания. От моята позиция на Събудена финална Инкарнация аз виждам заблудите и на двете страни. Първо, да бъдеш против подстрекателството на войни не означава да си анти-Американец. Това е анти-правителствена позиция. Това са две различни неща. Използвайки любимите си термини, подстрекателите поставят привържениците на другата страна в положение да се защитават. Нищо не върши по-добра работа от това да се опиташ да изместиш вината от едната позиция на другата – така не трябва да защитаваш каквото и да било, в този случай - патриотизма/подстрекателството към война, който не може да се защити, когато става дума за налагане волята ти върху друга страна.

Другата полярност пък си мисли, че като марширува, протестира и т.н., ще спре онова, което Адолф фон Буш и компания правят. Не, няма да го спре. Адолф фон Буш и компания правят онова, което други им заповядват на правят. Те са само видимите икони на Тъмните, но онези, които наистина дърпат конците са В Тъмното. При все това, обаче, Висшите Аз на протестиращите също събират преживявания, а именно това е основното в тази Игра за Висшите Аз.

Привържениците на веригата от преживявания, свързана с патриотизма/подстрекателството към война, използва старата тактика „подкрепяй тълпата”. Това също са глупости. Добър въпрос, който може да им бъде зададен е: „До каква степен трябва да се поддържа тълпата?” Това не е като във Виетнам, където се изпращаха хора, за да убиват. Тези са доброволци, които искат да са там. Използвайки същата логика „подкрепяй тълпата” иракчаните значи трябва да поддържат тяхната тълпа. При все това американската пропагандна машина (точно както немската през Втората световна война) иска да ни накара да вярваме, че инвазията е нещо добро и че иракчаните трябва да подкрепят нашествениците. Аз в такива случаи казвам: „Ако беше нападната Америка, вие щяхте ли да подкрепяте страната-нашественик и да я приветствате с добре дошла?”

Граам Нортън, английски комик, непрекъснато твърдеше пред аудиторията си, че това не било „война” а „освобождение”. Интересно защо тогава иракчаните поздравяват освободителите като излизат на улицата и стрелят по всеки, който не е иракчанин? ВВС Америка Нюз е далеч по-реалистична, отколкото американската пропагандна мелница за новини.

Аз НЕ подкрепям тълпите, фашисткото правителство или онези, които подкрепят инвазията. Това си е техния избор и аз не бих го обявил за действителен като го обявя за „правилното нещо”. Не е правилното. В същото време, обаче, няма да ме видите по улиците да протестирам или да пиша протестни писма. ТОВА преживяване също е останало зад мен. Това, което правя тук, е да правя своите наблюдения.

Изисква се огромна духовна сила, за да скъсаш веригите от преживявания. Когато дойде времето, вие ще намерите духовната сила да ги скъсате. Помнете Вселенските закони – закона за Баланса, например, и нека той ви помага да разберете кои са балансираните позиции. Наложената насила конформност, еднаквост и подтискането на индивидуалността са нещо противоположно на Баланса. Не се изисква кураж, за да „вървиш с тълпата”. ТОВА е твърде лесно и представлява Гладкия път. Определено се изисква кураж, обаче, за да се откъснеш от тълпата и да следваш собствения си път. – Каменистия път. Нещата ще стават все по-интересни. Краят на Играта е тук.

Вал Валериан





Гласувай:
48



1. ferhunde - Понеже тая напомпаната има модерация, ще го пусна на другите постинги на първа
30.11.2014 10:12
10:09 - Не ти ли омръзна всяка посредствена ...
Не ти ли омръзна всяка посредствена словесна лимонада като тая да бъде помпана от оня ненормален шериф? Една частичка срам нямаш ли, пак ли се подмокряш на първа?

Коментарът чака одобрение
Постинг: Без подател
Автор на постинга: yotovava
цитирай
2. trip - зачетох се в книгата, все още не съм я ...
01.12.2014 09:36
зачетох се в книгата, все още не съм я прочел, но ми стана интересно, как автора скача, от езотерични и астрални приключения към политиката, Буш и компания и като цяло си личи, как автора заема страна и ако според това, което той твърди че е финална инкарнация, и като такава целта и е да приключи играта, то защо заема страни? дори мисля че се гневи на моменти. Много полюси много нещо. Самата концепция за паралелни и последователни инкарнации е интересна и си заслужава лично изследване, но аз лично пресявам голяма част от подадената информация, дори и такава от Матрицата 5. Успех на всички.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263458
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031