Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2012 12:26 - Всички сме п..тки
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 8437 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 22.05.2014 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Или патки или пуйки, но май сме си точно п...тки.

От днешните новини стана ясно че група "човеци" са сложили качулки на фигурите на Паметника на Съветската окупация, в подкрепа на руската пънк група "Pussy riot".
Като проверим в речника какво означава думата "pussy", виждаме, че става въпрос за женски полов орган. Следователно призива "Всички сме Pussy riot" може да се преведе - " Всички сме п..тки". То не, че това твърдение е далеч от истината, но все пак мисля, че да се казва така открито не е прилично.


От следващият клип се вижда с какво се занимава тази световно неизвестна група от дегенерати, получила сега едва ли не световна известност, та чак подкрепа и от почитателката на Каббала и сатанизма - Мадона и много други подобни "творци" на съвременното "изкуство".
За тези, на които руският им е слаб ще кажа накратко, че става дума за оргия в един музей и за завиране на замразено пиле в pussy- то си, в един супермаркет.

www.youtube.com/watch

image


Не че съм голям фен на Путин, но все пак той се опитва да стегне до колкото е възможно разпадащата се руска държава. Естествено веднага следват обвиненията в диктатура.Та нали демокрацията донесе благоденствие и разцвет на Русия, която е тръгнала уверено по нанадолнището. Разбира се, това се отнася и за много други  държави, поели по най-правилният път - този на демокрацията.
Едва ли има президент на света, който би търпял подобна гавра. В доста други държави подобни прояви са направо немислими. Това клипче може и да е пропагандно, но все пак показва някои истини -

"Русия без Путин" -
www.youtube.com/watch

image

А тези клипове показват на кого и с какво пречи Путин
www.youtube.com/watch

image

"С какво Русия изплаши НАТО" -
www.youtube.com/watch

image

А може би им пречи и с това, че
гей парадите, които руските педали се опитват да организират от 2006 г. насам, са забранявани от властите и безцеремонно разпръсквани от полицията, за разлика от останалият "демократичен" свят.


Наскоро и у нас гостува звездата от най-голяма величина Лейди Гага, която показа зашеметяващи неща, като това да излиза от вагина, да седи на диван от месо и доста сатанински знаци, за радост на хилядите тинейджъри и още по-малоумните им родители, дали немалко пари за подобно "шоу"

imageimage



Гласувай:
9



1. ok3223 - Значи такава била тази...ГАГА
17.08.2012 12:50
Малоумници искат да ни направят народ от малоумници, и донякъде май успяват, но не съвсем....ще требе да ги озаптим докато е у време.
Леди...ГАГА!!!!
Тези искат да направят от децата ни стада от шимпанзета.
И биха го направили, ако не им попречим.
Народе български, не е ли крайно време да се осъзнаеш?
цитирай
2. chavdar01 - ПРЕДСТАВЯМ СИ ТОВА ДА СА ГО НАПРАВИЛИ В СИНЕГОГА ИЛИ В ДЖАМИЯ,КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ!
17.08.2012 13:06
ТИЯ ПУСИ Р....., СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!
цитирай
3. tomcat2 - Шепа бездарни пачаври провокиращи ...
17.08.2012 13:22
Шепа бездарни пачаври провокиращи властта да ги арестува и после да се правят на големите дисидентки и видители колко гаден е Путин и недемократична е Русия ,стари изтъркани седерунгелски похвати !Това че сащ и англия са се превърнали в някакви деградирали кочини без капка морал и човешки ценности управлявани от передасти ,педофили,некрофили и прочие сган значи ли че и ние трябва да им следваме примера?
цитирай
4. chavdar01 - КОЛЕГА КЪДЕ Е КЛИПЧЕТО С КУРИЦАТА!
17.08.2012 23:02
НЕКОЙ МАЙ ГО СКРИ?!
цитирай
5. syrmaepon - То,не че Путин
18.08.2012 11:19
е най-моралния човек,ама наистина човек се чуди в такива случаи какво да избере......май не ни остава нищо друго освен да си посипем пепел връз главите и да се надяваме на чудо )))))
Любопитно,че националистите от вси страни странно подкрепят Путин,вероятно защото им се струва че той задържа разпада.А всъшност руските национал-либерали твърдят точно обратното )))))))))
цитирай
6. vidrica - Първото нещо за което се сетих ко...
19.08.2012 13:32
Първото нещо за което се сетих когато ги видях беше, ,,Протоколи на сионските мъдреци", второто ,,Протоколи на съветските мъдреци". Автор на втората Григорий Климов.
цитирай
7. lubomir33 - НЕКОЙ МАЙ ГО СКРИ?! Трябва да к...
20.08.2012 10:27
chavdar01 написа:
НЕКОЙ МАЙ ГО СКРИ?!

Трябва да кликнеш на линка над изображението
цитирай
8. анонимен - муспи
09.09.2012 22:35
Може да бъдете сигурни че с паметника на Съв. армия са се заели евреите. Те използват тези пубертетни маймунки, несъзнаващи нищо, за своите еврейски користни цели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377940
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив