Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2013 02:05 - ДАЙТЕ МИ ВЛАСТТА И ЩЕ ВИ ПОЗЛАТЯ! (4)
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3557 Коментари: 1 Гласове:
20

Последна промяна: 10.01.2013 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Другарки и другари,

След прочитане на настоящия постинг, вече ще познавате ПРАВИЛНИЯТ ПРИНЦИП, с който ще направя така, че да плувате в изобилие от материални блага, казано по друг начин – как ще ви позлатя, ако ми дадете властта, скъпи другарки и другари. Както вече ви обясних в предишния си постинг, за целта съм открил революционна формула за бизнес планиране и  просперитет, която е толкова лесна за работа, че с нейна помощ всеки второкласник може да изчислява печалбата от АЕЦ за десетки години напред или за който и да било друг бизнес по следната формула:

НЕОБХОДИМА ПЕЧАЛБА = ИНВЕСТИЦИЯ * (2n-2)

Където n е отношение на интересуващия ни период към периода за откупуване на инвестицията. 

Незаменими допълнителни предимства на тази формула са, че тя не само изчислява недостижима за какъвто и да било друг икономически модел печалба от един инвестиционен проект, но и показва, как да се осигури максимално възможната печалба за определен период от време - чрез непрекъснато  реинвестиране на печалбата. Следващо, но не и последно предимство на формулата е, че единствения аргумент в нея е броя периоди за откупуване на инвестицията, които могат да се увеличават по желание, докато се получи печалба, достатъчно голяма, за да ни направи доволни и щастливи от живота.

Странно нещо е живота, другарки и другари. Тъкмо се научим да го живеем, и той изведнъж свършва. А нашата революционна формула ни казва, че ще имаме толкова по-голяма печалба, колкото по-дълго реинвестираме печалбата в бизнеса, демек – когато се въздържаме да използваме печалбата не само за ферарита в цвят червен и гаджета с бронзов тен, но за каквото и да било друго, преди да се е натрупала достатъчно голяма печалба, за да ни направи доволни и щастливи от живота. Но никой от нас не иска живота му да свърши преди да е дочакал голямата печалба, нали?

И ето как нашата формула ни дава възможност да дефинираме основния принцип на благосъстоянието: “За да имаш, трябва да нямаш”.  Някои от вас ще кажат, че отнесено към обществото това значи, че за да имат едни, трябва да нямат други. Да, така е. Но ако приемем тази пораженческа философия, не ни остава друго, освен да се крадем и надлъгваме, за да не останем без нищо, а ние се стремим към общество, в което никой да не остава без нищо, а всеки да има гарантиран приемлив житейски и социален минимум, и това може да се постигне само с достатъчно приходи в хазната. Откъде обаче да дойдат тези приходи, ако не от бизнеса, и по-точно, от печалбата на бизнеса?

Следователно, за да има за всички, нуждаем се преди всичко от печеливш бизнес, нима не е така? И точно тук на помощ ни се притичва революционната формула за бизнес планиране и просперитет, която макар и вдъхновена от другаря Р.Овч, ние разработихме специално за целта, уважаеми другарки и другари! Сега вече някой черногледец сигурно ще възрази: “Акъл си имаме, пари ни трябват!”, а аз ще му отвърна, “Щом имаш акъл, къде са ти парите, бе?” и ще му ги посоча, но преди това да ви открия тайната на числото n от нашата формула. Помните, че 60/15 = 4 беше това число за АЕЦ, нали така? Т.е., срокът за откупуване на инвестицията се нанася 4 пъти в разглеждания период. А искате ли, да видим какво ще стане, ако увеличим n с намаляване срока за откупуване на инвестицията, м? Например, ако от 15 години го намалим на 6? Да видим сметката, другарки и другари. Тогава за същите 60 години, за които АЕЦ Беленесъгласно формулата ще даде 200 милиарда печалба при n = 60/15 = 4, при 6 години срок за откупуване на инвестицията ще имаме n = 60/6 = 10. Като заместим в революционната ни формула за развитие и просперитет при начална инвестиция 14,3 милиарда, и n = 10, веднага пресмятаме резултата:

НЕОБХОДИМА ПЕЧАЛБА = 14,3 * (210-2) = 14615 милиарда,

вместо жалките свръхраздути и нереалистични 200 милиарда, които свръх"щедро" ни предлага другаря Р.Овч.

Хмммммммммм. Басирам се, че ви се вижда невероятен този рог на изобилието, нали? Убедени сте, че съм допуснал грешка във формулата, знам, знам. Обаче тази формула e само удобна версия на СЪЩАТА онази формула даваща същите резултати, с която другаря Р.Овч. е изчислил финансовите параметри на АЕЦ "Белене". Ндам.

Чак ми идва да използвам правото си на първооткривател, за да кръстя революционната си формула за бизнеспланиране и бурен стопански просперитет на името на Р.Овч., за да увековеча не себе си, а вдъхновителя за формулата - другаря Р.Овч., който е достоен да остане в стопанската история на България не само с обещаните 200 милиарда, но и с решаващия си принос в откриванетото на
революционната ми формула за бизнеспланиране и бурен стопански просперитет, която ни осигурява необходимата печалба, за да се чувстваме доволни и щастливи от живота.

Отделно от това колко верен ви изглежда резултата на вдъхновената от другаря P.Овч. новооткрита  революционна формула за бизнес планиране и  просперитет, тя ни разкрива ПРАВИЛНИЯТ ПРИНЦИП, а именно, че благосъстоянието върви ръка за ръка с малките срокове за откупуване на инвестициите.  От горните сметки се вижда, че само 2,5 пъти скъсяване срока на откупуване, за същия 60 годишен период, увеличава сумарната печалба над 70 пъти. Затова, който ви обещава бурен икономически просперитет от вложения с повече от 10 годишен срок на откупуване, ИСКАМ вече да знаете, че си има много, ама много НЕикономическа причина най-откровено да ви прави на маймуни, драги другарки и другари!

В следващия си постинг ще разсея повечето от най-съществените ви съмнения и след прочитането му ще се убедите в светлото финансово бъдеще, което ни очаква, стига да не направите фундаменталната грешка да се заслушате отново в сладкодумието на другаря Р. Овч, който макар и
вдъхновител на откриването на моята революционна формула за бизнес планиране и  просперитет, за разлика от мен, не знае как да я приложи, а как това ще стане, ще ви обясня в следващия си постинг.

Благодаря за вниманието!

(продължава)




Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Уважаеми съблогъри,
10.01.2013 18:26
поради липса на време за отговаряне на въпроси и поради един вид блогъри, за които дракането е самоцел или начин за утрепване времето на другите, до момента бях премахнал възможността за коментари. Наистина нямам възможност да отделям от времето си за отговаряне на изявления, нямащи нищо общо с темите и написаното в текстовете ми, или на твърдения, които коментират текстовете ми преди да са били прочетени, но поради изключетелната важност и перспективност на третираната проблематика, отварям временно възможността за коментари, за да мога да сверя часовника си по мненията на добросъвестните читатели, преди да премина към следващите си постинги по темата.
Коментари с просташко и несвързано с проблематиката съдържание ще трия без предупреждение. Моля потребителите Клеотемида и Мерлин68 да не коментират в блога ми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093170
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54870
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031